O MarketingBamboo-u

Novi način do uspjeha

Marketing Bamboo je jedna od mnogih tvrtki koja je odlučila svoje poslovanje usmjeriti prema internetu. Taj je način poslovanja budućnost te se upravo na to i naša tvrtka oslanja.
Isto tako, pomoću naših usluga možete i Vaše poslovanje plasirati na internet te ugrabiti sve nove prilike koje će Vam se nuditi. Martketing Bamboo se trenutno sastoji od tima od četiri osobe. Svaki od nas je zadužen za dio poslovanja, a imamo jako dobru komunikaciju i organizaciju. Mi smo profesionalni i ozbiljno odrađujemo naše obaveze.


Tko smo ?

Marketing Bamboo je tim profesionalnih internet stručnjaka koji svoje znanje stavljaju na prvo mjesto svojim klijentima.
Tvrtka je nastala kada smo odlučili svoje višegodišnje znanje i iskustvo usmjeriti u jednom pravcu poslovanja te nuditi usluge internet marketing-a, web dizajna i svega potrebnog kako bi pomogli Vama da uspijete u ovoj web džungli. Ideja je nastala nakon mnogo učenja i savladavanja mnogobrojnih novih tehnologija.
Nakon iskustva rada na američkom tržištu odlučili smo svoje znanje podijeliti sa ostatkom svijeta te tako Vama pomoći u ostvarenju vlastitih online želja. Naš posao je naša strast. Zaljubljeni smo u nove internet tehnologije i nastojimo ih savladati i primjeniti u našim uslugama.

Ono što nas karakterizira je naš pristup prema klijentu. Vi ste na prvom mjestu, a mi smo tu da Vam pomognemo utrti put ka uspjehu na internetu. Savjetovanje i podrška su nam jedni od glavnih aduta jer znamo da su Vaše potrebe najbitnije. Ukoliko Vam nešto nije jasno objasniti ćemo Vam, ukoliko Vam nešto ne radi prionut ćemo poslu i učiniti to boljim, a ako Vam jednostavno treba samo savjet, pomoći ćemo Vam.

pande