Društvene mreže

Social Media Marketing

U današnje vrijeme najbitniji je Vaš status u društvu, u internet društvu. Autoritet na društvenim mrežama je vjerojatno među najbitinijim stavkama na internetu. Kako bi unaprijedili Vaše poslovanje morate biti prisutni na internetu, stvarati prijateljstva i biti pristupačni što je više moguće. Pomoću Social Media Marketing-a će te to i postići.  • Social Media Marketing (SMM)

Izrada društvenih stranica

Društvene mreže su jedan od moćnijih alata za unaprijeđenje Vašeg poslovanja na internetu. Vaše društvene stranice moraju biti redovito ažurirane i aktivne u svim pogledima kako bi imale željeni učinak.


  • Prvi korak je razgovor sa Vama kako bi saznali sve Vaše potrebe u vezi izgleda Vaše tvrtke na društvenim mrežama te kako bi uz naše savjetovanje prikazali Vaše poslovanje društvu u najboljem pogledu.
  • Drugi korak je izrada društvenih stranica, postavljanje pravih informacija te kreiranje pravog ambijenta, pomoću slika i post-ova, s kojim ćete privući prijatelje i potencijalne klijente.
  • Nakon toga slijedi treći korak tj. pravi Social Media Marketing (SMM), a to je održavanje i promoviranje istih kako bi Vaša tvrtka bila sveprisutna i uvijek praćena sa strane postojećih i novih sljedbenika, koji su isto tako potencijalni korisnici Vaših usluga.
Hootsuite Marketing Bamboo

Kako izgleda naš Social Media Marketing (SMM)? ?

Izrada Facebook stranica

Facebook je najpopularnija društvena mreža koja garantira veliku ulogu u društvenim odnosima.

Izrada Google+ stranica

Google+ je društvena mreža od Google-a koja je u najvećem rastu. Za razliku od Facebooka puno je povezanija sa svim Vašim internet aktivnostima.

Izrada Twitter stranica

Twitter je mjesto gdje možete djeliti Vaša mišljenja i Vaše vijesti. Nije potrebno imati kompleksne stranice već je dovoljno imati nešto za reći.

Izrada ostalih društvenih stranica

Ima puno društvenih mreža u kojima možete stvarati autoritet. Spomenut ćemo neke od njih : Instagram, Linkedin, Myspace, Foursquare.

Kreiranje pisanog sadržaja

Pisani sadržaj je nešto što Vam na društvenim mrežama treba svakodnevno. Dobar članak ili komentar je sve što Vam treba za biti praćeni.

Kreiranje vizualnog sadržaja

Potrebne su Vam slike. Slike mogu biti lijepe, zabavne ili poučne, ali je bitno da privuku pažnju te da ih se djeli.